Star Trek D.A.C. review



Acest joc al seriei merge pana acolo unde niciun alt joc nu a mai ajuns. Direct in recycle bin.
Deathmatch, Assault si Conquest sunt cele trei moduri din Star Trek D.A.C., jocul cu cel mai neinspirat titlu din ultima perioada. D.A.C. ofera o experienta dezamagitoare. Este un shooter foarte slab care nu reflecta universul Star Trek nici macar de departe.
Grafica jocului este foarte viu colorata, ceea ce ii confera jocului o aura de child's play. Pe parcursul jocului poti alege intre trei nave, o nava de lupta, un bombardier si un flagship. Controlul navei este destul de anevoios si prost organizat. Ceea ce ar trebui sa iti ofere o idee despre cum este sa zbori in spatiu, nu face altceva decat sa te streseze de greutatea si modul foarte incet in care se misca nava. Este pur si simplu descurajator.
Cel mai interesant mod al jocului este modul Survival, modul single player in care te lupti cu valuri intregi de inamici care din tot mai dificili pe masura ce inaintezi in joc.
Orice minima pasiune care te incearca atunci cand incepi acest joc al universului Star Trek, o sa dispara foarte repede, lasand loc apatiei pentru modul repetitiv al jocului.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Blogs Directory Catalog Bloguri