Call of Duty: Modern Warfare 2



Call of Duty:Modern Warfare 2 aduce in prim plan o campanie senzationala si un multiplayer captivant, dar pretul ridicat si lipsa unor moduri de multiplayer il pot trage in jos.

Primul Modern Warfare a fost un joc intens discutat si foarte mult apreciat. Aducea in prim plan o campanie de singleplayer foarte bine construita si un mod multiplayer antrenant. De aceea multi erau sceptici cu privire la o continuare, aceasta fiind foarte greu sa se ridice la nivelul predecesorului. Insa Modern Warfare 2 a reusit acest lucru, facand cinste seriei Call of Duty. Noua campanie este plina de actiune intensa pana la refuz. Rare sunt momentele in care poti sa ai parte de relaxare, actiunea fiind prezenta non-stop. Spre deosebire de predecesor MW2 aduce in cadrul campaniei single, modul special ops, unde ai de indeplinit anumite obiective fixe.
Comparativ cu alte shootere de pe PC, Modern Warfare 2 este foarte limitat din punct de vedere al multiplayer-ului. Continutul este foarte saracacios, jucatorul trebuind sa plateasca in plus pentru a downloada continut suplimentar multiplayer. Adaugand asta la pretul si asa foarte mare, cu 10 euro peste restul jocurilor de gen, poate sa constituie un mare minus pentru MW2. Un alt punct negativ este lipsa posibilitatii de a crea servere dedicate. Cu toate acestea modul multiplayer poate sa fie foarte fun si este recomandabil oricarui fan al genului.


Campania reia povestea de unde se terminase in primul Modern Warfare, adugand in scena o noua grupare terorista ultra-nationalista. Ca si in primul joc, o sa joci din perspectiva mai multor personaje si o sa faci inconjurul planetei, in misiunea ta de a restabili ordinea si a lupta impotriva raului. O sa poti calatori in locuri exotice si o sa ai posibilitati diferite de a lupta, in functie de misiuni. O sa fie nevoie sa adopti o atitudine stealth sau o sa fi nevoit sa tragi la foc continuu. Mediul inconjurator este bine realizat si detaliat, desi unele texturi la o inspectie mai detaliata pot parea superficil create. MW 2 nu este un joc frumos dar arata bine in actiune. Jocul iti permite sa te misti pe campul de lupta intr-un mod variat, existand tot felul de oportunitati de atac pe flancuri sau de acoperire. AI-ul inamicilor este foarte bun si iti va face multe probleme, insa succesul va fi cu atat mai satisfacator.

Povestea principala din campanie este destul de scurta si, probabil, o poti termina in cateva ore. Chiar daca este foarte scurta, campania iti va oferi foarte multe momente de actiune intensiva si diversificare. Astfel, o sa ai parte de o salvare dramatica dintr-o puscarie, o infiltrare intr-o baza prin apa, o urmarire cu snowmobil-ul si multe alte astfel de momente care fac din campanie un adevarat deliciu. Jocul scoate in evidenta si momente de o duritate maxima, tu ca jucator fiind totusi avertizat de acest lucru si putand sa optezi pentru a sari peste aceste scene. Un astfel de moment este un masacru intr-un aeroport unte trebuie sa omori toti civilii.

Modul multiplayer este si mai antrenant decat campania in sine. Ai parte de actiune intensa si indeplinirea diferitelor obiective sau uciderea inamicilor iti pot aduce puncte care sa deblocheze noi arme. Tot in multiplayer poti sa alegi intre diferite clase care sa iti ofere diverse avantaje pe campul de lupta. Armele sunt cam aceleasi ca in primul joc, cu diferenta ca unele dintre ele au devenit secondary in loc de primary weapon. Astfel poti sa ai in acelasi timp o arma de asalt si un shotgun in acelasi timp.

Sunetul in MW 2 este bun inspre foarte bun. Ambianta creata de combinatia sunet-imagine este satisfacatoare reusind sa te transpuna perfect in atmosfera jocului.
In concluzie, ultimul Call of Duty ofera o campanie scurta dar foarte intensa si foarte bine construita, un mod multiplayer captivant, chiar daca este saracacios si o impresie generala pozitiva. Ca un minus major ne putem totusi referi la pretul putin cam mare si la faptul ca trebuie sa platesti suplimentar pentru a putea dispune de continut suplimentar in modul multiplayer. Jocul este un must have, mai ales pentru fanii genului.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Blogs Directory Catalog Bloguri